Басейни, Джакузи & Солариуми

СПА ГРУП - Всичко, от което се нуждаете!

Басейни

Доставете си спокойствие и забавление през топлите дни


Джакузита

Това е вашето място за релакс и нежна почивка


Солариуми

Постигнете искания от вас красив и бронзов тен


Конфигуратор на басейниСъздайте вашия басейн спрямо вашите изисквания и желания. Конфигураторът ще Ви предостави търсената от вас информация.

За насКомпанията СПА Груп България ЕООД е специализирана в проектирането и изграждането на плувни басейни, СПА центрове, Сауни, Парни бани, Солариуми, Фонтани и шадравани.
Благодарение на използваните висококачествени материали, подбрани изцяло само от първокласни световно известни производители, на които компанията е официален вносител за територията на Република България и екип от висококласифицирани специалисти, компанията е реализирала над 450 съоръжения както на територията на България, така и в страни като Румъния, Сърбия, Македония, Германия и Словакия.

Нашата цел е да бъдете и останете щастливи и доволни клиенти.
Нашата реклама е Вашето удовлетворение.
Ние гарантираме, че при Спа Груп България ЕООД ще бъдете консултирани от професионален екип с висококвалифицирани специалисти, които са преминали специално обучение. Можете да разчитате на нашия екип за консултации, гаранционен и извънгаранционен сервиз както и поддръжка на продуктите, които предлагаме.

На нас се довериха водещи световно известни производители, като ни удостоиха с ексклузивено представителство за България между които:
HotSpring USA – най продаваната марка “джакузи” в света.
megaSun Germany – най-висококачетвените солариуми в света.
Chemoform Germany – концерн с 6 завода, от които 4 в Германия и 2 във Франция, един от най-големите производители в Европа на модулни басейни и препарати.
HTH France - едни от най-качествените препарати за третиране на водата в плувни басейни и хидромасажни вани.
Dalles de France – първокласни облицовъчни настилки.
OASE Livingwater Germany – свтовно известният производител на оборудване за фонтани и шадравани.
Това че използваме първокласни материали, съвсем не трябва да означава, че и цените трябва да са първокласни, напротив – за разлика от много други конкуренти, използващи почти изцяло евтино китайско оборудване, без дори Вие, клиентите, да подозирате, ние Ви гарантираме най-изгодна, цена при това с първокласни качествени продукти. В това може да се убедите и Вие!
Не се колебайте да се свържете с нас! Ние работим за Вас!Хидромасажни вани и СПА оборудване


Открийте брилянтните джакузи серии Highlife и Highlife NXT! С помощта BMW Group DesignworksUSA, невероятната нова Highlife NXT спа колекция представя бъдещето на хидромасажа. Чрез иновативна технология те предлагат изцяло нов външен дизайн, така както никой друг не би ви предложил. Този отличителен стил със заоблените си ъгли и уникален плаващ ефект, карат NXT моделите да изглеждат по-стилни и по-елегантни от традиционните джакузита.Първокласни солариуми megaSun


Солариумите megaSun се отличават с високо качество на световно ниво. Иновативен дизайн и лекота на използване, в комбинация с технически финес - с една дума: megaSun. От широка гама продукти на megaSun, можете да изберете солариум или колариум според Вашите нужди.

+359 (0) 62 / 588 396

info@spa-group.bg

Велико Търновоул. Никола Габровски №87 А(Западна Промишлена Зона)